keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Piparipurkkeja





Olin monissa blogeissa nähnyt toinen toistaan upeampia piparirakennelmia, mutta tänä vuonna sydäntäni sykähdyttivät etenkin erilaiset piparipurki ja -rasiat. Siispä Sosulikin ryhtyi tuumasta toimeen. Jälki ei ehkä ollut vielä aivan niin ammattimaista kuin olin toivonut (Eben kädenjäljet kummittelevat päässäni :D) muuuuuttta tässähän vielä opetellaan. Koristelu säilyi kuitenkin juuri niin yksinkertaisena kuin tahdoinkin. Pikeeri tosin pääsi hieman rapisemaan pois tietyistä kohdista, mutta ei sen nyt niin väliä.

Tyytyväisin olen kuutionmuotoiseen purkkiin. Pidän kaikenkaikkiaan muodosta ja koristelusta enemmän. Purkki on koottu viidestä 12x12 cm neliöstä.

Lieriön muotoinen purnukka...noh. Onhan se lieriö :D. Se on siis koottu kahdesta muistaakseni 19x7 cm kaistaleesta ja halkaisijaltaan 13 cm olevasta ympyrästä. Astia (tyhjä, iso Felixin lasinen kurkkupurkki), jonka päällä jäähdyttelin lieriön "reunat" ei ollut aivan tarpeeksi pitkä molemmille suikaleille joten kummatkin niistä taipuivat vähän joka suuntaan. Mutta virheitähän on tehtävä jotta voi oppia :). Ensi jouluksi hankintaan siis vielä isompi kurkkupurkki!

Molemmat jäivät kansitta toisaalta siksi, että Sosulia kehtuutti, ja toiseksi koska halusin täyttää ne herkullisesti kukkuroilleen itsetehtyjä karkkeja.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Täytyypä laittaa ensi joulua varten korvan taakse ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Ehkä ensi jouluna toteutus miellyttää enemmän omaa silmää :D.

    VastaaPoista