lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ihanat (ja äärettömän rumat) vaahtokarkkimuffinssit

Nyt päättyy liiankin pitkäksi venynyt hiljaisuus blogissani! En oikein ymmärrä, miten tuo koulunkäynti ja muu elämä onkin ajanut näin pahasti tämän harrasteen yli... Mutta asiaan. Tämä resepti ei missään universumissa ole karppiresepti, koskapa tämänhetkisessä kiireessä ja flunssakierteessä en jaksa keskittyä erikoiseen ruokavalioon :D. Sokeripommia siis!

Tästä ohjeesta ei valitettavasti ole kuvaa, koska en saanut näistä herkkurumiluksista imartelevaa kuvaa. Toivottavasti siis pelkkä ohje tällä kertaa herättää mielenkiinnon :).

Näitä paistellessa kannattaa harkita, käyttääkö muffinssipeltiä vai ihan tavallista uunipeltiä kera kaksinkertaisten muffinssivuokien. Itse ainakin jouduin käyttämään melkoisia Pirkka-niksejä irrotellessani muffareita pellistään :D. Siis varoituksen sana venyvästä ja sitkeästä vaahtokarkista!

12 kpl

100 g voita/margariinia
 2 kananmunaa
1 ½ dl vehnäjauhoa
2 dl sokeria
1 levy maitosuklaata (Fazerin sininen)
n. 150-200 g vaahtokarkkeja

Rouhi suklaa karkeasti ja pilko noin puolet vaahtokarkeista. Sulata rasva ja sekoita kaikki ainekset siihen, viimeisenä rouhittu suklaa ja paloitellut vaahtokarkit. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia. Ota sitten muffarit uunista ja asettele joka leivoksen pinnalle hieman vaahtokarkkeja. Laita muffarit sitten takaisin uuniin ja paista vielä niin kauan kuin vaahtokarkit paisuvat ja saavat hieman väriä.
Nauti :) !

2 kommenttia:

  1. Jaha, olitkin päässyt salakavalasti päivittämään! Olisin jo huolestuneena sun perääsi huudellut ellen onneksi olisi sua silloin tällöin toisista blogeista bongannut :) Toivottavasti kiireet ja sairastelut pian helpottaa!

    Ja mua olis kyllä kiinnostanut nähdä sun vaahtismuffinssisi :D Musta tuntuu, että niistä on mahdotonta saadakaan hyvännäköistä kuvaa xP

    VastaaPoista
  2. Hahah, pääsinpäs yllättämään :D ! Muttajoo, kipeilyt on onneks ainakin hetkeks kipeilty ja tokavikaa harkkaviikkoa viedään, joten eiköhän oikeakin elämä jossain vaiheessa voita :).

    Jos ihmiset ois ensimmäisena nähny kuvan niistä hirvityksistä, niin luulenpa ettei kukaan ois tunnistanu tätä leivontablogiks :DDD.

    VastaaPoista